sorrrrry - Reisverslag uit Madrid, Spanje van suusopgc - WaarBenJij.nu sorrrrry - Reisverslag uit Madrid, Spanje van suusopgc - WaarBenJij.nu

sorrrrry

Blijf op de hoogte en volg

09 Juni 2007 | Spanje, Madrid

heey lieverds,

tis alweer een tijdje geleden maar ik heb het een beetje druk gehad haha... waarmee weet ik al niet meer maar toch.

tja, wat kan ik eens even vertellen... euhm... denk denk denk... twee weken is te lang... dan kan ik me niet echt meer iets herrinneren...

eens kijken, we hebben ondertussen in het andere hotel waar ik werk wel wat meer shows gedaan, gelukkig. Zijn op zich wel goed gegaan maar ik weet van mezelf dat het beter had gekund. Ik heb het daar wel heel erg naar mijn zin, we zijn daar met zijn 4en, 1 uit spanje, 1 uit duitsland en robin en ik uit het zonovergoten nederland. En hij komt toevallig nog uit oisterwijk ook haha. Maar hij zit al een paar jaar hier dus echt kennen kon ik hem niet toen ik hier kwam.

tja, natuurlijk ben ik toch ook wel met regelmaat van de klok op stap geweest en lekker de beest uitgehangen om het zo maar te zeggen ;) het is zo fijn dat je hier op zoveel plaatsen gratis kunt drinken als je in animatie werkt, da scheelt echt geld en dan maakt het ook niet uit om 4 keer in de week weg te gaan haha!!

ik denk dat ik ergens half juli, eind juli naar huis kom... ik wou in eerste instantie met mijn verjaardag thuis zijn maar ik heb wel gezien dat er verschillende op vakantie zijn dan dus heeft niet echt zin... dus ik denk dat het tussen de 17e en 21e zal worden, dan kan ik mooi ook nog naar extrema en dan ga ik lekker 3 weekjes met mijn ouders op vakantie :D... dus dan ben ik nog niet helemaal thuis maar dan kan ik in ieder geval al wel weer een paar mensen zien!!!

en stef, je had inderdaad het goed in de gaten dat ik zelf ook nog op vakantie wil haha.. dus ik ga ff op mijn gemakje kijken of het mogelijk is haha :)... dus als er vrijwilligers zijn voor eind augustus nog een weekje op vakantie te gaan dan hoor ik het graag op de mail :D hihi

tja, verder blijft het hier wel een beetje hetzelfde. Ik moet zeggen dat de mannen in playa ingles wel tegenvallen hoor!!! puerto rico was dan toch wel beter haha!!! ach ja, we moeten het er maar mee doen.
En mijn verbranding is ondertussen gelukkig wel over maar ja nu ben ik natuurlijk heel erg aan het vervellen :(.. daar gaat al het bruin weer!!!!

nou ik ben er weer we van... ik hoor allemaal wel weer hoe het in NL is... behalve dat de straten in Tilburg zo blank stonden haha....

dikke kus Luf joe

• 10 Juni 2007 - 08:01

Stef:

Hee meissie,
    Had hier een heel bericht getypt, maar toen dacht ik: ik had volgens mij beloofd om een keer een lange mail te sturen.. dus nu hebk alles maar gekopieerd naar een mail haha! Kan het hier ook wel neerzetten maar het was best wel een lang verhaal en dan staat er meteen zo'n mega bericht hier, dat ziet er ook niet uit ;)

Maar goed, check je mail dus!

Kus kus