pffft... wat een week!!! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van suusopgc - WaarBenJij.nu pffft... wat een week!!! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van suusopgc - WaarBenJij.nu

pffft... wat een week!!!

Blijf op de hoogte en volg

04 April 2007 | Spanje, Madrid

heey mopkes,

hoe is het daar in NL??? nou bij mij wordt de verbranding alleen maar erger.

Heb best een rare week gehad eigenlijk :S ik ben echt in het diepe gegooid en mijn baas kwam gister eens even checken en hij had behoorlijk wat te melden!!! maar ik krijg de komende paar dagen hulp van zijn vriendin om alles een beetje op de rails te krijgen en hopelijk zal het daarna iets beter gaan. want deze week was op zijn zachtst gezegd gewoon kut!!! Heb al een aantal problemen met de shows gehad en dat meisje dat met mij werkt is nou niet echt bepaald een uitgaand spontaan persoon :S... ze komt ook uit finland, misschien ligt het daar aan ;). Maar hopelijk gaat het volgende week wat beter.. ik denk als alles eenmaal een beetje loopt dat het wel zal gaan.

Ik weet alleen niet echt of ik wel in dit hotel wil blijven want hier heb ik me niet voor aangemeld!!! dan had ik net zo goed naar cosmo entertainment kunnen gaan!! ik wou juist zelf shows doen en in een groot team werken waar je veel kunt doen en nu zit ik hier in een hotel met 1 ander iemand en hebben we elke avond een proffesionele show :(.

Verder ben ik dit weekend wel nog een paar keer op stap geweest hier in puerto rico... heb ook wel een tentje gevonden waar ik het de komende 5 maanden best wel naar mijn zin kan hebben :D. Ik was met een paar zweedse jongens uit het hotel gegaan want mijn collegaatje gaat elke keer naar playa ingles en dan blijft ze daar bij iemand pitten dus dan moet ik snachts alleen met de taxi en dat vind ik A: helemaal nix en B: kost het me te veel geld. Maar ik heb het hier ook wel naar mijn zin gehad. Nog wat jongens leren kennen die hier ook ergens wonen dus was wel prima. Maar nu zijn die zweedse gasten weg dus nu moet ik nog maar een paar andere slachtoffers zien te vinden want in mijn eentje is ook zo saai he!!! in nederland alla maar hier :S... dus ik zal vanavond maar eens ff een keer goed rondkijken in het hotel want ik weet dat er een paar spaanse jongens aan zijn gekomen deze week ;).

ach ja, verder zit ik gewoon elke avond een bietje met gasten te kletsen en ga ik daarna lekker naar mijn bedje zodat ik de volgende dag weer lekker fit ben ;)

ben er voor nu weer vandoor en jullie zien volgende week wel weer een nieuw bericht verschijnen.

Dikke kus, en de groetjes aan iedereen!!!!

• 04 April 2007 - 17:41

Steffi:

Hee Suuske,
    Gezellig weer een berichtje :D
    Alleen deze keer niet zo'n super positief bericht als de vorige keer, maar je moet maar zo denken: het kan altijd erger! Ik zit nu nml saai boven mn boeken omdat ik tentamens heb van vorig jaar dus das ook niet alles! Maaaar ben wel lekker 3 dagen vrij van mn stage dus.. aan alles zit weer een positieve kant hihi!
    En je bent er natuurlijk ook pas net he dus die leuke mensen komen vanzelf wel! En aan je baantje moet je natuurlijk ook gewoon wennen, is nml wel even wat anders dan je eigenlijk zou gaan doen toch?! Ik zou het gewoon nog even aankijken en als je het dan toch niks vindt, vraag je gewoon of je naar dat andere hotel mag. Komt allemaal goed!
    En anders kom je maar lekker terug hihi.. hier kun je nml wel alleen op stap he ;)
    Nou, ik ga nog even leren.. Succes nog en probeer er wel van te genieten he!

Dikke kus
    Stef

• 04 April 2007 - 17:44

Steffi:

Ps. Ik wil wel foto's zien hoor van al die mannen die je daar leert kennen ;)

• 04 April 2007 - 21:04

Inge:

Hey meissie,

heb er vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen met jou daar!!!
    Ik heb zelf gisteren mijn vakantie geboekt en die gaat dit jaar toch weer naar Turkije...dit keer alleen naar Gümbet!!!ach je moet t wat afwisselen....

Verder heb ik het echt super druk met werken en vragen de jongens in de wijk veel energie zoals ik al had verwacht...

Ik hoop snel weer iets van je te lezen;)

Kuss Inge

• 06 April 2007 - 11:44

Denise:

Nou lief dit berichtje is idd minder leuk als de vorige.. Maar ja... Bij jouw komt alles goed dat weten we :P
    Nou hier is het mega mooi weer... Druk aan het werk.. :( En jij zit daar lekker in het buitenland ;)!
    Je moet maar zo denken dit is een keer even wat anders en als je het echt hebt gehad ga je lekker naar een ander hotel waar je in shows mee mag doen en dan heb je 2 leuke kanten gedaan!
    Nou lieverd dikke kus van Cas & Mij
    en we horen snel weer iets van je!

• 11 April 2007 - 12:15

Nikkie:

Hey chef,

Hoe ist nou met je?
    Hier ist koud echt koud en soms ook weer goed weer maar over het algemeen koud... Ik moet deze week hard aan de studie en ben druk bezig met solliciteren naja druk fontys zo fraai als het daar is zou ons adressen geven, maar tot op heden hebben we slechts 2 adressen gehad waar we zouden kunnen solliciteren loopt dus weer erg gesmeerd...
    Als je het niks vindt en je liever naar dat andere gaat zou ik dat gewoon doen.. je moet wel 5 maanden plezier maken en met je oude groepje zou wel erg leuk zijn... Spreek je snel...

Kusssssssssss

Nikkie

p.s. Afteren is wel saai zonder jou al heb ik me ook prima vermaakt met Dre en Maikel hadden zo'n vrouwke wijsgemaakt dat Dre mijn vader is hahahaha