nieuw nummer - Reisverslag uit Madrid, Spanje van suusopgc - WaarBenJij.nu nieuw nummer - Reisverslag uit Madrid, Spanje van suusopgc - WaarBenJij.nu

nieuw nummer

Blijf op de hoogte en volg

29 Maart 2007 | Spanje, Madrid

heey lieverds,

bedankt voor alle leuke berichtjes... en dat al na één dag!!! jullie moeten mij wel heeeeeel erg missen al ;)

ff een korte mail hoor.. ik ga het hier echt relaxed krijgen...
mijn werkuren zijn op dit moment van half 11 tot 13, daarna van 14 tot 16 en dan savonds van half 9 tot een uurtje of 11. Omdat we maar met 2 mensen zijn op dit moment kunnen we alleen helaas geen shows doen maar daar ga ik als ´chef zijnde´ binnenkort wel wat aan veranderen ;) ook al zijn we maar met zo weinig!! nu komen er dus bijna elke dag proffesionele shows en hoeven wij dus savonds alleen minidisco te doen!!! eitje!!

ik heb al wel het een en ander gezien vandaag wat ik toch wel wil gaan veranderen daar en verbeteren dus ik hoop dat het me ook allemaal lukt haha.

maar ik kwam eigenlijk alleen naar de mail om mijn nieuwe spaanse nummer ff door te geven en nu zit ik hier alweer een tijdje met een hele mail voor mijn neus ;)

dus bij deze mijn nieuwe spaanse nummer: 0034-617517585!!

en ik voel nu net ook dat ik vandaag aardig verbrand ben, maar dan niet op de mooie manier ¨ping¨.. heb mijn mouwen van mijn shirt er mooi op staan en de polsband die ik om had dus waarschijnlijk ook mijn zonnebril :S.. het was vandaag dan ook 25 graden :P

mijn adres weet ik nog niet precies, ik verblijf in ieder geval in hotel puerto azul in puerto rico dus misschien staat er iets op internet maar ik zal het adres nog wel een keer navragen.

ben er voor nu weer weg van... en verwacht niet dat ik elke dag ga mailen, das nu alleen toevallig!!!

dikke kus laf joe

• 29 Maart 2007 - 17:06

Joeri:

Klinkt allemaal goed lieverd!!

hoop dat je het daar na je zin gaat krijgen net zoals ik dat ook had ik Kaprun;)

kuss kuss

• 29 Maart 2007 - 17:07

Mirjam:

hee suus
    zit net je eerste berichtje te kijken is het meteen ping weer nieuws van suus.
    leuk dat je het naar je zin hebt daar. groet van je ex vg collega

• 30 Maart 2007 - 09:47

Denise:

Nou lieverd heb je nummer opgeslagen word sms-en denk ;)
    Gelukkig heb je het nu al naar je zin en ben je lekker verbrand.. :D Beter als kutweer he.. Nou meis ga weer werken en spreek je snel weer..

Kusje Denise

• 30 Maart 2007 - 16:48

Wilma:

hey gaaf man, heb je al leuke mannen gezien? ha ha groetjes Wilma

• 30 Maart 2007 - 17:15

Monique:

Stoer. Chef! als het je niet bevalt kan je altijd ruilen met mij. Tenminste jou chef plek lijkt me beter dan wat ik doe bij de ruwenberg. Nou in ieder geval heel veel plezier daar, maar zo te zien komt da wel goed daar!!

X Mo

• 31 Maart 2007 - 03:19

Nikkie:

Hey schatteke, mis je wel hoor...!!! En ja nu al... Tis hier kut weer of ja.. tis niet zo warm dat je kan verbranden... Dus in vergelijking met jou kut weer... Have fun...

Kussszzz Nikkie